Обрати сторінку

Сертифікована інтегрована система менеджменту (ІСМ) на ПрАТ “Запоріжкран” включає три стандарти

1.  ISO 9001:2015 – Системи менеджменту якості

2. ISO 45001:2018 – Системи менеджменту безпеки та охорони здоров’я

3. ISO 14001:2015 – Системи екологіного менеджменту, що діють у галузі виробництва вантажопідйомних кранів, іх частин та механізмів, нестандартного обладнання та складних металоконструкцій до них

На ПРАТ “Запоріжкран” з 2012 року керівництво підприємство, яке раніше розробило та сертифікувало систему управління якістю за ДСТУ ISO 9001:2009, визначило пріоритетним побудову інтегрованої системи менеджменту, як наступний крок для удосконалення діяльності.

З 2012 року на ПРАТ “Запоріжкран” була проведена робота зі створення, впровадження та запуску ІСМ на підприємстві, що дозволяє гарантовано створювати продукцію високої якості, мінімізувати вплив на довкілля, створити умови для продуктивної та безпечної роботи.

У 2013 році ПРАТ “Запоріжкран” успішно сертифікувало ІСМ з TÜV SÜD та у 2015 році успішно пройшло повторну сертифікацію ІСМ вже з корпоративним сертифікаційним органом Det Norske Veritas & Germanischer Lloyd (DNV GL).

Сертифіковану інтегровану систему менеджменту можна розглядати як передумову для стійкого розвитку організації тому, що застосування стандартів на практиці організації сприяє підвищенню якості процесів, продуктивності та безпеки праці, ефективності природоохоронної діяльності та раціонального використання природних ресурсів

Кожна підсистема інтегрованої системи менеджменту виконує функцію, необхідну для досягнення загальної мети підприємства

Користь інтеграції заснована на поєднанні ключових процедур та документації, що дозволяє систематизувати процес менеджменту та знизити витрати різного роду.

Створення ІСМ – складний іноваційний проект, який спрямовано на підвищення ефективності загального менеджменту організації.

Це, в свою чергу, дозволяє працювати на випередження, враховуючи тенденції, які відбуваються на міжнародних та внутрішніх ринках, а також скорочувати фінансові витрати, зберігати та укладати нові контракти на ринках збуту, що розвиваються.

Таким чином, диверсифікація управлінської діяльності, формування системи менеджменту на відповідність міжнародним стандартам та їх інтеграція є найважливішою тенденцією розвитку системи управління та заставою конкурентоздатності ПрАТ “Запоріжкран” на світовому ринку у довгостроковій перспективі.

Share This